Leasen

Het leasen van ons tuinkantoor is voor ondernemers een optie. Voor een vast bedrag per maand zijn de kosten gedekt en weet je waar je maandelijks aan toe bent.

Bottino Buitenverblijven heeft een samenwerking met Hiltermann Lease, dé bank- en merkonafhankelijke leasemaatschappij voor ondernemend Nederland. Een jarenlange ervaring gecombineerd met een uitgebreide productkennis, maakt Hiltermann Lease een sterke en waardevolle partner voor bedrijven uit zowel het groot als klein MKB.

Voor ondernemers

Een tuinkantoor is voor een leasemaatschappij een uitstekend leaseobject. De hoge kwaliteit, lange levensduur en de onderhoudsvrije uitvoering maken het tot een waardevol object. Het tuinkantoor is vanwege de verplaatsbaarheid, roerend goed. Omdat een tuinkantoor steeds vaker door een particulier onder hypothecaire voorwaarden wordt gefinancierd, en na het aanbrengen van bepaalde (sanitaire) voorzieningen, wordt het tuinkantoor door banken gezien als onroerend goed.

Indien een Bottino tuinkantoor zakelijk en dus als bedrijfsmiddel wordt aangeschaft, biedt dit voor de ondernemer fiscale voordelen en zijn investeringen, soms na het aanbrengen van aanpassingen als aftrekposten op te voeren. Een apart tuinkantoor kan dus verhoudingsgewijs aantrekkelijker zijn dan werken in het huis.

Voor werkgevers

Het leasen van een tuinkantoor kan aantrekkelijk zijn voor werkgevers die hun medewerkers van een goede thuiswerkplek willen voorzien. Bovendien, omdat het woon-werkverkeer sinds corona significant is afgenomen, worden reiskostenvergoedingen of kosten van auto’s van de zaak opnieuw bekeken. Een tuinkantoor van de zaak zal dus als nieuwe aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde kunnen worden aangeboden.

Voor werkgevers zijn tuinkantoren een mogelijkheid om kosten te gaan besparen. Door een tuinkantoor in de arbeidsvoorwaarden mee te nemen word je een aantrekkelijke werkgever en zullen prestaties van de medewerker verbeteren. De verbeterde prestaties zijn niet alleen afkomstig van het ongestoord werken. Het biofilische ontwerp zorgt voor een hogere productiviteit, meer concentratie en creativiteit.

Door het brengen van meer balans tussen werk en privé en het beperken van onnodig gereden zakelijke kilometers, past het aanbieden van een tuinkantoor ook in het in MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) beleid van bedrijven. Als werknemer heb je dus prima argumenten om het leasen van een tuinkantoor met je werkgever te gaan bespreken. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om zelf een tuinkantoor aan te schaffen. Wellicht is je werkgever bereid je hiervoor een maandelijkse vergoeding te verstrekken. Wil jij graag meer weten over leasen of huren? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.