Ons verhaal

Bottino Buitenverblijven is een onderdeel en initiatief van Buitelaar Houtconstructies. Een familiebedrijf met meer dan 33 jaar ervaring in de houtbranche. Wij leveren door heel Nederland houtenconstructies en verpakkingen gefabriceerd in onze eigen fabriek. Eind 2020 zijn wij, naast onze gebruikelijke werkzaamheden, gestart met de productie van diverse buitenverblijven.

In 2020 werden we overdonderd door een pandemie. Veel branches werden geraakt door het sluiten van bedrijven, reisrestricties en allerlei beperkingen die ons werden opgelegd. Ook wij ondervonden een teruglopende vraag van onze houtverpakkingen en dwongen ons om na te denken over deze toekomstige maatschappelijke gebeurtenissen.

Duurzaamheid

Wij zijn de generatie die de wereld voor de toekomt bepalen. Duurzaamheid en milieuvriendelijke oplossingen zijn voor ons van groot belang. Met onze buitenverblijven dragen wij bij aan de toekomstige en huidige duurzaamheidsdoelstellingen zoals die door de Verenigde Naties met overheden zijn opgesteld.

Onze buitenverblijven zijn gemaakt met thermisch gemodificeerd hout. Daarbij zorgen wij altijd voor hout wat afkomstig is uit verantwoord bosbeheer.

Wij hebben gekozen voor het Verbrandingstoilet, een toilet dat het milieu minimaal belast. Door middel van een sedumdak verbeteren we de leefomgeving en creƫren wij een tuin op een plek waar geen tuin is.

Bottino Buitenverblijven voor verplaatsbare tuinkantoren, -kamers en -woningen van hoogwaardige kwaliteit.