Ons verhaal

In 2020 werden we overdonderd door een pandemie, COVID19. Veel branches werden geraakt door het sluiten van bedrijven, reisrestricties en allerlei beperkingen die ons werden opgelegd. Ook wij, Buitelaar Houtconstructies, al ruim 30 jaar actief in het produceren van kwalitatieve houtverpakkingen, merkte enigszins een teruglopende vraag van onze houtverpakkingen en dwongen ons om na te denken over deze toekomstige maatschappelijke gebeurtenissen. Ons vakmanschap en kennis van houtconstructies heeft ons ertoe doen besluiten om in te spelen op een inmiddels steeds groter wordend probleem: Een rustige werkplek in huis.

Noodgedwongen moesten we allemaal thuiswerken. In één keer is de taboe rondom thuiswerken doorbroken en was het eigenlijk niet meer dan normaal om een thuiswerkplek te creëren. Gebleken is inmiddels dat thuiswerken efficiënt en effectief werkt. Men ervaart meer zelfstandigheid en minder tijdverspilling door te reizen naar het werk. Maar toch klagen we over onze werk-privé balans, realiseren we overuren en worden we door onze kinderen en het doorlopende huishouden afgeleid.

Daarom heeft Buitelaar Houtconstructies eind 2020, naast onze gebruikelijke houtproducties een begin gemaakt met Bottino buitenverblijven en introduceren wij het nieuwe tuinkantoor. Een mobiele werkplek voor thuis, een plek waar we een goede balans tussen werk en privé creëren en zo werk en privé te kunnen scheiden. Met het Bottino tuinkantoor kun je direct na je werkdag aan een ontspannen avond beginnen. Een thuiswerkplek waar je niet wordt blootgesteld aan afleiding, waar je het thuiswerken maximaliseert en ook zorgt voor dat je huis weer een thuis wordt.