Basis

Ons tuinkantoor is gebaseerd op een constructief stalenframe, is volledig geïsoleerd en bekleed met een duurzaam thermische gemodificeerd grenen gevelbekleding. Verder wordt het uitgerust met een houten natuurlijke interieurafwerking inclusief een vinyl/novilon vloer en ledverlichting. Middels een klimaatregeling wordt het gekoeld of verwarmd en verder zijn alle elektra-voorzieningen aanwezig inclusief een internetaansluiting.

Stalen frame

De basis van het tuinkantoor bestaat uit een constructief stalenframe. Dit zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Het frame gaat wel 40 jaar lang onderhoudsvrij mee.

Duurzame afwerking

Het tuinkantoor is afgewerkt met thermisch gemodificeerd grenen. Door een verhittingsproces krijgt het hout een verhoogde duurzaamheid, heeft het hout minder kans op vervormen en een mooie warmbruine kleur. Dit proces wordt op milieuvriendelijke manier bereikt en aan dit proces komen geen chemicaliën aan te pas.

Airconditioning

Er wordt standaard gebruik gemaakt van airconditioning. Hierdoor kan er zowel in de winter als in de zomer gewerkt worden in een aangename temperatuur.

Volledig geïsoleerd

Er is gebruik gemaakt van aluminium kozijnen met gelaagd en HR++ glas.

Opties

Om uw tuinkantoor nog aangenamer te maken, zijn er diverse opties verkrijgbaar, zoals aluminium kozijnen, extra raampartijen, duurzaam rockpanel gevelbekleding, PVC laminaat vloer, een alarminstallatie, televisie, ergonomisch kantoormeubilair, raamschutters, zonnepanelen, wandkasten, openkasten of een schroefpalen fundament. Uiteraard kunnen wij inspelen op uw specifieke wensen en eisen.

Ergonomisch kantoormeubilair

Zonnepanelen

Alarminstallatie