Basis

Ons tuinkantoor is gebaseerd op een constructief stalenframe, is volledig geïsoleerd en bekleed met een duurzaam thermische gemodificeerd grenen gevelbekleding. Verder wordt het uitgerust met een houten natuurlijke interieurafwerking inclusief een vinyl/novilon vloer en ledverlichting. Middels een klimaatregeling wordt het gekoeld of verwarmd en verder zijn alle elektra-voorzieningen aanwezig inclusief een internetaansluiting.

Stalen frame

De basis van het tuinkantoor bestaat uit een constructief stalenframe. Dit zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Het frame gaat wel 40 jaar lang onderhoudsvrij mee en blijft altijd verplaatsbaar.

Duurzame afwerking

Het tuinkantoor is afgewerkt met thermisch gemodificeerd grenen. Door een verhittingsproces krijgt het hout een verhoogde duurzaamheid, heeft het hout minder kans op vervormen en een mooie warmbruine kleur. Dit proces wordt op milieuvriendelijke manier bereikt en aan dit proces komen geen chemicaliën aan te pas.

Airconditioning

Er wordt standaard gebruik gemaakt van airconditioning. Hierdoor kan er zowel in de winter als in de zomer gewerkt worden in een aangename temperatuur.

Volledig geïsoleerd

Naast de gecertificeerde isolatie in de vloer, de wanden en het dak, worden de hardhouten of aluminium kozijnen voorzien van gelaagd- en HR++ glas.

Opties

Om uw tuinkantoor nog aangenamer te maken, zijn er diverse opties verkrijgbaar, zoals aluminium kozijnen, extra raampartijen, duurzaam rockpanel gevelbekleding, PVC laminaat vloer, een alarminstallatie, televisie, ergonomisch kantoormeubilair, raamschutters, zonnepanelen, wandkasten, openkasten of een schroefpalen fundament. Uiteraard kunnen wij inspelen op uw specifieke wensen en eisen.

Ergonomisch kantoormeubilair

Een ergonomische kantoorinrichting, waarbij gelet wordt op de instellingen van het meubilair,  is gericht op het welzijn van de werknemers.

Zonnepanelen

Met deze 100% groene energiebron, produceer je je eigen duurzame energie en draag je bij aan een duurzame wereld. De zon geeft energie in de vorm van warmte en licht; zonnepanelen zetten dit licht om naar elektriciteit.

Rockpanel Woods Gevelbekleding

Rockpanel Woods combineert de eigenschappen van hout en steen, wat leidt tot een uniek product met de authentieke uitstraling en de verwerkbaarheid van hout en met de duurzaamheid, robuustheid en brandveiligheid van steen.

Toiletvoorziening

Het Verbrandingstoilet wordt door ons gebruikt in geval van een toiletvoorziening. Een duurzaam, milieuvriendelijke hygiënische oplossing zonder gebruik te maken van een watervoorziening en een riolering of andere vorm van afvoer.

Groendak

Een groendak verbetert de leefomgeving, absorbeert en buffert regenwater, werkt energiebesparend en verhoogt de biodiversiteit in de directe omgeving. Bovendien vermeerdert het de waarde van uw tuinkantoor, tuinkamer of tuinwoning.