Bottino Tuinkamers

Onze tuinkamers worden geheel op maat gemaakt. Zo kiest u zelf het type kamer, de indeling, de gevelbekleding en verdere details. Hierdoor is alles volledig naar eigen gebruik in te richten. Maak van uw tuinkamer een culinaire buitenkeuken, een ontspannende loungeruimte of een wellness ruimte waar u volledig tot rust komt. 

Plug and Play

De productie van de tuinkamer vindt volledig plaats in onze eigen fabriek. U ervaart hierdoor geen enkele overlast aan huis. De tuinkamer wordt vervolgens binnen 4 uur geplaatst op locatie en behoort geen bouwkundige voorbereidingen. Wij verzorgen het gehele bouwproject van begin tot eind zodat u alleen nog maar hoeft te genieten.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Wij zijn de generatie die de wereld voor de toekomst bepalen. Onze buitenverblijven zijn gemaakt met thermisch gemodificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Wij hebben gekozen voor het Verbrandingstoilet, een toilet dat het milieu minimaal belast. Door middel van een sedumdak verbeteren we de leefomgeving en creëren we een tuin op een plek waar geen tuin is.

Bottino Buitenverblijven Tuinkamer Montepulciano Landgoed Bleijenbeek

 

Modulair bouwen

Wij maken gebruik van de modulaire bouwmethode. Het enige dat vast staat is de afmeting. De voordelen hiervan zijn dat u compleet zelf de indeling en inrichting bepaald en dat de bouw nooit stil komt te liggen wegens slechte weersomstandigheden.

Wij zorgen ervoor dat uw wensen werkelijkheid worden. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek creëren wij een tuinkamer geheel op maat. Zo kiest u zelf het type kamer, de indeling, de gevelbekleding en verdere details. Richt alles volledig naar eigen gebruik in. Alles is mogelijk met de daarbij behorende faciliteiten.

De buitenverblijven zijn afgewerkt met thermisch gemodificeerd hout. Er ligt een Vinyl, Novilon of composiet vlonderplanken vloer in. Het buitenverblijf heeft een houten interieurafwerking op natuurlijke basis.

De buitenverblijven worden namelijk in onze eigen fabriek geproduceerd en gebruiksklaar geleverd op locatie. In uw tuin vindt dan alleen nog maar de installatie plaats.

Naast dat modulair bouwen vaak 50% sneller is dan traditionele bouw heeft het ook een lagere CO2 voetafdruk dan bouwen op locatie.

 


Onderhoud

Onze buitenverblijven worden van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen gemaakt. Afhankelijk van het gekozen materiaal behoeft het buitenverblijf naast een normale schoonmaakbeurt dus geen onderhoud.

Vergunning

Een Bottino buitenverblijf mag over het algemeen vergunningsvrij worden geplaatst. Dit heeft te maken met het te bebouwen oppervlak en of het buitenverblijf wordt aangesloten op een openbare infrastructuur zoals riolering. U kunt dit verifiëren door bij uw gemeente te informeren over de mogelijkheden of u kunt kijken op omgevingsloket.nl. Een goed hulpmiddel hierbij is de brochure van de Rijksoverheid ‘Vergunningvrij bouwen’. Uiteraard kunnen wij u helpen om dit voor u uit te zoeken.

Levertijd

Na akkoord op de offerte maken wij een planning en starten we met de productie van uw buitenverblijf. De verwachting is dat we van begin tot eind 12 weken nodig hebben om het buitenverblijf te produceren. Het plaatsen en afmonteren gebeurt binnen enkele uren.

Garanties

Op onze buitenverblijven bieden wij 1 jaar garantie. Door de stalenframeconstructie en het gebruik van duurzame materialen is de levensduur van het buitenverblijf in theorie wel 40 jaar.

Verona

Montepulciano

Bottino tuinkamer